tirsdag, november 10, 2015

Castillo de Canena, First Day of Harvest 2015


2015 design er signert Raphael
Monokultur, Arbequina oliven
Distrikt: Jaèn Andalucia
Førstedags pressing
Begrenset antall
Dyp grønn farge
Balansert smak med karakteristisk "sting"
Lukter som nyslått gress, mandel, banan
Smak av: 
Grønn eple, banan skrelt, tomat og en anelse sitron
Syreinnhold: 0,14%
Oliventrærne, ca.280.000, vokser i et helt naturlig miljø. Hvert tre blir tilført 8 liter vann pr.døgn ved et intergrert/vannings/rørsystem. Vannet kommer fra elven Guadiana Menor. Vannet pumpes opp med et pumpesystem som blir drevet av energi fra et solcellepanel opp i et basseng.
Castillo de Canena's eiendom er i:
Produksjonen er basert på gamle tradisjoner tilpasset moderne driftsmetoder. Oliven fraktes til pressing umiddelbart, derfor også et syreinnhold på bare 0,14%. Førstedags pressing gir også en kraftigere smaksopplevelse fordi alle ingredienser som fremhever de forskjellige smakene er i oliven.
Castillo de Canena, nettside:
Castillo de Canena på YouTube:

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar