lørdag, november 09, 2019

Jossa julelunsj buffet fra tirsdag 12 november til lørdag 21 desember


- Røkt sild med rømme, rødløk og revet tørket eggeplomme
- Røye, lettrøkt, fra Sæterstad Gård med ferskost fra Grindalen gård
- Smilende hønseegg fra Hovde Gård med håndpillede reker fra Lyngen. Estragonmajones og fennikel
- Kyllingsalat av Hovelsrudkylling med sennep, epler, selleri og sprøtt kyllingskinn
- Røkt tartar av melkeku med løpstikkemajones, syltet sopp og agurk
- Leverpostei av soppgris med sopp, bacon og syltede rødbeter
- Frikadeller av gris fra Trøndersopp med rødkål kokt i solbær og honning

Serveres med Credobrød, rugbrød og smør fra Fannremsgården
kr.350 

Ekstra: kr.60
- Jossas riskrem med kirsebærsaus
- Kålsalat med solbærvinaigrette, rødløk, koriander, ristede hasselnøtter og urter
- Råblå, blåmuggost fra Grindal Ysteri med epler og nøtter
- Munkeby ost med chutney
- Lammerull fra Skjølberg Søndre Kretsløpgård med syltet agurk og sennep


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar