onsdag, februar 27, 2019

Castillo de Canena 2018


First Day of Harvest 2018 er her:
Utgave nr.13. 
Design forfatteren:
Type oliven: Picual 0,5 liter
Kvalitet: Ekstra jomfruolje
Høstet: 23 oktober 2018 mekanisk med
vibrering av trærne og duk under for
oppsamling
Produksjon: Produsert maks 4 timer etter at oliven har forlatt treet. Sentrifugert med Pieralisi Genius lll.
Temperatur: Maks 21 grader celsius
Farge: Intense grønn
Syreinnhold: 0,13%
Oppbevares: Kjølig og mørkt på en plass med samme temperatur. Et kjøkkenskap i god avstand fra varmekilde er fint.


Biodynamisk landbruk er et skritt fremover fra organisk dyrking. Denne metoden er basert på harmonisering mellom de forskjellige kreftene som styrer naturen: årstider, atmosfæriske fenomener, månens sykluser og stillingen av konstellasjonene i kosmos. 
Biodynamisk dyrking søker en omfattende balanse mellom jord, trær, dyr og mennesker.
Type oliven: Picual 0,5 liter
Kvalitet: Ekstra jomfruolje
Høstet: November 2018 mekanisk med
vibrering av trærne og duk under for
oppsamling
Produksjon: Produsert maks 4 timer etter at oliven har forlatt treet. Sentrifugert med Pieralisi Genius lll.
Temperatur: Maks 20 grader celsius
Farge: Intense grønn
Syreinnhold: 0,14%
Oppbevares: Kjølig og mørkt på en plass med samme temperatur. Et kjøkkenskap i god avstand fra varmekilde er fint.

Tidligere utgaver av First Day Harvest
Hjemmesiden: Castillo de Canena


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar