På matmessen i Barcelona: Feria Alimentaria, skal følgende fem kokker konkurrere om tittelen: Spanias beste kokk 2014:
Adrián Bosch Barrera
Restaurant Tiziano En Arona, Tenerife. Semifinalistvinner fra regionene:
Andalucia, Exdremadura, Canarias og Ceuta y Melilla....info her!
Chema Soler Pastor
Restaurant La Gastro-Croqueteria de Chema en Madrid. Semifinalistvinner fra regionene:
Castilla y León, Castilla la Mancha og Madrid....info her!
Joaquín Baeza Rufete
Restaurant Baeza Rufete, Alicante
Semifinalistvinner fra regionene:
Murcia og Valencia...info her!
Albert Ortiz Lázaro
Restaurant Axol en Cabrils, Barcelona. Semifinalistvinner fra regionene: Aragón, Baleares og Catalunya....info her!
Asier Alcalde Larranaga
Restaurant Laia en Hondarribia, Guipúzcoa. Semifinalistvinner for regionene: Galicia, Asurias, País Vasco, Cantabria, Navarra og La Rioja.....info her!
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar