Kjøkkensjef Jan Roger og
Restaurantsjef Royinviterte til Tapasaften, fredag 25 mars.
Her er meny og viner:
Thor Erik Rosvold, fra vinimportfirmaet:
http://www.ekjord.no/
Informerte om spanske viner generelt og
kveldens viner spesielt.
Aperitif, Cava:
Comte de Subirats Brut Nature
Produsenten, Gonzales Byáss:
Morten Overgaard Svendsen og Bjørn Henry Møsth
fra EMV Gourmet, var ansvarlig for informasjon om
råvarer til tapas.
https://www.castillodecanena.com/en/
Serranoskinke og Ibericoskinke
Fra CasAlba i Burgos
Julio Angel demonstrerer skinke i
Assorterte pølser laget av Ibericokjøtt.
Drikke: Lustau Almacenista Fino
Spansk ris med chorizo fresco iberico,
portobellosopp, bananløk, sukkererter,
toppet med klippfiskloins.
Drikke: Produsenten, Vivanco Crianza
Vivanco Rosado 2008
Vivanco Blanco 2008
Dinastía Vivanco Crianza 2005
5 spanske oster:
- Manchego 6 og 12 måneder lagret
- San Simon, røkt ost fra Galicia
- Mahon fra Menorca
- Gamoneu, Blåmuggost fra Galicia
Sjokoladedessert Nemesis m/vaniljeis
Drikke: Lustau East India Solera
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar