mandag, februar 19, 2007

hjemmehos Turid og Stig Teigaas

Fredag, 16 februar var vi hjemmehos,
Turid og Stig Teigaas

Kokk: Espen Rønning, mob.90245625
Regi: Bjørn Henry

Aperitif

Charlemagne Blanc de Blancs Réserve, brut
art.nr.30689 på Polet.....klikk her for polets info
Guy Charlemagne's egen hjemmeside....klikk her

Forrett
Stekt kamchatkakrabbe med pasjonsfruktsaus
og granateplekjerner.
Olivenbrød med Extra Virgin, First Day Harvest fra:
Castilla de Canena

Drikke
Rosé Rosauro,
art.nr.33115 på Polet.....klikk her

Fisk hovedrett
Skinnstekt skrei med lardo -bacon- fra spansk Ibericogris
Sellerirotpuré og Espen's "Surf and Turf" saus -kalvekraft-

Drikke

Dönnhoff Riesling 2004
art.nr.20314 på polet......klikk her

Sorbet med Cointreau

Kjøtt hovedrett
Gjøkalv, ovnsstekt mandelpotet, miniasparges, gulrot
Espen's spesialsaus

Drikke

Quinta de Saes Reserva 2001/2004
art.nr.13912 på polet.....klikk her
....les hva internasjonal presse mener....klikk her

Ost
Norsk chevre, Camenås og rødkittost
med "chillistripes" og tyttebær

Drikke

Weinrieder Eiswein Welschriesling Hölzler 2004
art.nr.20535 på polet......klikk her
Weinrieder's egen hjemmeside....klikk her

Dessert
Sjokoladekomposisjon med lys og mørk sjokolade

Drikke
Fernando de Castilla Antique Pedro Ximenes
art.nr.42900 på Polet.....klikk her

1 kommentar:

  1. Hei Bjørn - takk for en strålende kveld, så altfor sjelden man opplever slike kvelder. Det var ikke bare den gode maten, men særdeles hyggelige omgivelser og gode venner. Når man kan sitte 4 timer til bords betyr det at man trives.

    Nå gleder vi oss til at dere kommer til Croatia i april - en annerledes opplevelse av mat og drikke - og masse kultur.

    SvarSlett