Fredag, 16 februar var vi hjemmehos,
Turid og Stig Teigaas
Kokk: Espen Rønning, mob.90245625
Regi: Bjørn Henry
Aperitif
Charlemagne Blanc de Blancs Réserve, brut
art.nr.30689 på Polet.....klikk her for polets info
Guy Charlemagne's egen hjemmeside....klikk her
Forrett
Stekt kamchatkakrabbe med pasjonsfruktsaus
og granateplekjerner.
Olivenbrød med Extra Virgin, First Day Harvest fra:
Castilla de Canena
Drikke
Rosé Rosauro,
art.nr.33115 på Polet.....klikk her
Fisk hovedrett
Skinnstekt skrei med lardo -bacon- fra spansk Ibericogris
Sellerirotpuré og Espen's "Surf and Turf" saus -kalvekraft-
Drikke
Dönnhoff Riesling 2004
art.nr.20314 på polet......klikk her
Sorbet med Cointreau
Kjøtt hovedrett
Gjøkalv, ovnsstekt mandelpotet, miniasparges, gulrot
Espen's spesialsaus
Drikke
Quinta de Saes Reserva 2001/2004
art.nr.13912 på polet.....klikk her
....les hva internasjonal presse mener....klikk her
Ost
Norsk chevre, Camenås og rødkittost
med "chillistripes" og tyttebær
Drikke
Weinrieder Eiswein Welschriesling Hölzler 2004
art.nr.20535 på polet......klikk her
Weinrieder's egen hjemmeside....klikk her
Dessert
Sjokoladekomposisjon med lys og mørk sjokolade
Drikke
Fernando de Castilla Antique Pedro Ximenes
art.nr.42900 på Polet.....klikk her
Hei Bjørn - takk for en strålende kveld, så altfor sjelden man opplever slike kvelder. Det var ikke bare den gode maten, men særdeles hyggelige omgivelser og gode venner. Når man kan sitte 4 timer til bords betyr det at man trives.
SvarSlettNå gleder vi oss til at dere kommer til Croatia i april - en annerledes opplevelse av mat og drikke - og masse kultur.