Lørdag, 17 februar var vi hjemmehos,
Turid og Kjell Berg
Regi: Bjørn Henry
Aperitif
Charlemagne Blanc de Blancs Réserve, brut
art.nr.30689 på Polet.....klikk her for polets info
Guy Charlemagne's egen hjemmeside....klikk her
Forrett
Stekt kamchatkakrabbe med pasjonsfruktsaus
og granateplekjerner.
Olivenbrød med Extra Virgin, First Day Harvest fra:
Castilla de Canena
Drikke
Rosé Rosauro,
art.nr.33115 på Polet.....klikk her
Fisk hovedrett
Skinnstekt skrei med lardo -bacon- fra spansk Ibericogris
Sellerirotpuré og Espen's "Surf and Turf" saus -kalvekraft-
Drikke
Dönnhoff Riesling 2004
art.nr.20314 på polet......klikk her
Sorbet med Cointreau
Kjøtt hovedrett
Gjøkalv, ovnsstekt mandelpotet, miniasparges, gulrot
Espen's spesialsaus
Drikke
Quinta de Saes Reserva 2001/2004
art.nr.13912 på polet.....klikk her
....les hva internasjonal presse mener....klikk her
Ost
Fransk Camenbert
med "chillistripes" og tyttebær
Drikke
Weinrieder Eiswein Welschriesling Hölzler 2004
art.nr.20535 på polet......klikk her
Weinrieder's egen hjemmeside....klikk her
Dessert
Sjokoladekomposisjon med lys og mørk sjokolade
Drikke
Fernando de Castilla Antique Pedro Ximenes
art.nr.42900 på Polet.....klikk her
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar