For damene på Strømmen vgs startet satsningen for alvor da de fikk en telefon fra Ann Kristin i Matvalget i høst, hvor hun spurte rett ut:
- Hva tenker dere om å være pilot prosjektet til Akershus Fylkeskommune
- Den skolen hvor vi vil forankre en visjon for kantina, implementerer endringen og legger om?
– Den skolen som de andre senere kan se til for å høste inspirasjon og erfaringer fra?
Ann Kristin Møsth Wang fortsetter:
– Det ble tydelig for meg at dette var en avgjørelse fylkeskommunen hadde tatt som ikke var forankret i alle ledd.
- Det legger premissene for hvor
denne endringen starter.
- Da må vi i Matvalget inn og bygge grunnfjellet før vi kan gjøre noe mer.
- For om dette skal lykkes må alle med
Hun er engasjert som mat og miljøveileder i Matvalget.
I tillegg til at hun har arbeidet med det å formidle norsk matkultur nesten hele livet, har hun bred erfaring innen endring, utvikling og formidling fra store konsern som blant annet SAS.
Hun har drevet studenterhytta i Nordmarka.
Vært med på å starte Ramme Gård i Hvitsten og er i dag med i driften av Kampen Bistro i Oslo.
Hun er matstylist, oppskriftsutvikler og kokebokforfatter.
Nå er det Strømmen vgs som står på blokken hennes......
les mer, klikk her!
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar