Her er Sverre Sætre sammen med sjefen for Ladurée, David Holder, foran butikken på Champs Elysee i Paris.
Og en eske makroner fra julekolleksjonen som Sverre har designet. Designet på esken med makroner er inspirert av Selburosa.
Lisbeth David-Andersen har laget et fint portrett av Sverre Sætre i dagens P2.
Her er det mye å glede seg over.
Det mest imponerende er at han iår ble invitert av det franske luksusmerke:
Ladurée. Sverre er den første utlending Ladurée har invitert til å kreere deler av deres julekolleksjon. I intervjuet forteller han hvordan han har brukt norske ideer og råvarer for å løse denne oppgaven.
Hør portrettet her!
Sitat fra artikkel i DN Smak:
INSPIRERT AV RISKREM
"Kaken er inspirert av juledesserten riskrem, med mandelbunn, en lett, hvit sjokoladekrem, et lag med kirsebær som er kokt inn med kanel, anis og vanilje, litt rosemousse og litt knuste kjekser på toppen.
Den røde makronen har riskremfyll med bringebær. Den gule er laget på tindved, som i Frankrike brukes i helsekostprodukter, mens Sætre forbinder med barndommen, hvor de gule, C-vitaminrike, bærene vokste vilt rundt hjemmet.
Og den brune er en brunostmakron, inspirert av vaffel med brunost, sier han.
– Det beste på vaffelen, synes jeg er den sprøstekte kanten. Her er den strødd på toppen av makronen, mens fyllet er av melkesjokolade med litt salt i."
Hør portrettet her!
Se årets julekalender fra Sverre Sætre sin
nettburikk, her!
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar