mandag, oktober 29, 2018

Marine Phytoplankton S.L-Vårt firma er Marine Phytoplankton, S.L. 
Som du ser, har vi mange andre prosjekt enn det gastronomiske:
Akvakultur
Kosmetikk
Akvarium
Nutraceuticals, farmasi
Og flere andre forskjellige felt
Dette skyldes rikheten i marine planktonkomponenter. 
Firmaet, Fitoplancton Marino eies 80% av Ebro FoodsEt spansk multinasjonalt firma. Verdens største firma i distribusjon av ris og verdens nest største i produktgruppen pasta.
Vi valgte fytoplanktonartene som vi bruker i gastronomi, Chuii Tetraselmi i Veta La Palma, blant hundrevis av arter. 
Veta la Palma er en privat eiendom eid av Ebro-gruppen på 11.300 ha lokalisert i Sevilla regionen i Andalucia helt sør i Spania
Bedriften er lokalisert i DOÑANA-naturområdet. 
3.000 ha er dedikert til omfattende akvakultur. Hver dag pumpes mer enn 1000 millioner liter fra Guadalquivir-elven, som en gang passerte gjennom disse 3.000 ha. De blir returnert tilbake til elva , og etterlater i løpet av passasjen en kilde til rikdom for miljøet. 
Det er lagt ned en 11 kilometer hovedvanningskanal fra Arlanterhavet østover mot Veta la Palma.
Blandingen av atlantisk havvann og ferskvann fra elven, Rio Guadalquivir gir en fantastisk rikdom av næringsstoffer

Av de 3000 ha. Akvakultur er vi 500 Biosphere Reserve, har blitt anerkjent av europeiske organer, tar en rekke priser og er i dag mest av migrasjon av fugler fra Europa til Afrika.

Det finnes tusenvis av forskjellige arter av plankton, etter mer enn 6 års forskning og analyse av de forskjellige plankton arter både i laboratorier og i utprøving på kjøkkenet til Angel Leon, Aponiente. falt valget på arten: 
Tetraselmi chuii. Det var flere kriterier som var grunnen til valget: Ernæringsmessige verdier, dens sunne egenskaper og til slutt for å ha den autentiske smaken av havet konsentrert i denne arten. 
Etter alle år med forskning og prøving på kjøkkenet til Aponiente er vi stolt over å ha blitt innlemmet i listen:
NOVEL FOOD EU 
Det er det første selskapet i verden for å få denne homologasjonen til Chuii Tetraselmi.

I dag kan vi si at "Tetraselmi chuii" Veta la Palma er super mat som inneholder: Vitamin B12, vitamin C, E, Omega 3 og SOD -Superoksid dismutase- 
Det er den mest potente cellulære antioksidant.

Når vi har valgt og isolert Tetraselmi chuii blant hundrevis av arter i vårt anlegg på Veta la Palma, har vi nå flyttet denne produksjonen til våre anlegg i El Puerto de Santa María, Marine Planteplankton, SL, hvor vi gjenskaper naturlige lysforhold, sjøvann og karbondioksid for å oppnå tilstrekkelig tetthet til å tillate oss sentrifugering og frysetørking, for dette vil kreve mer enn 6 måneder, og gjøres på en kontrollert og isolert for måte for å sikre renheten av arten og produktkvaliteten.
Se fra anlegget Veta la Palma:Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar