Matarrangement, Fesil Trondheim 25.06.2015
Kokk: Tanja Nydahl,T&T Mat ASServitør: Viktoria Møsth Wang
Regi: Bjørn Henry Møsth
Ferrari Brut, info polet her!
Parmesan fra nyåpnet parmesanhjul, lagret i 3 år.
....informasjon her!
Presentasjon av olivenolje, sammen med foccaciabrød med oliven.
Castillo de Canena bio olje...info her!
La Tapia fra Cocina....info her!
Hjertesalat med skivet parmesanost
Drikke:
Meinklang Burgenland Rosè 2014
....info polet her!
Meinklang nettside...her!
Presentasjon av tre typer øl fra:
To Tårn, Trondheim
1. Cream Ale .....produktinfo her!
2. India Pale Ale....produktinfo her!
3. Skottgodt.....produktinfo her!
Cream Ale kan kjøpes på dagligvarebutikker.
India Pale Ale og Skottgodt er "polvare"
Pølse produsert av Restaurant Credo.
Kjøtt, soppgris fra Verdal....produktinfo her!
Nypotet. Smør og rømme fra Fannremsgårdene.
Sukkersaltet salmalaks med syltet agurk, pepperrot krem og dillolje.
Drikke:
Ostertag Riesling Vignoble d'Epfig 2012
....info polet her!
Ostertag nettside .....her!
Hjortefilèt med gulrotpurè, ferske asparges og rødvinsaus med sopp.
Drikke:
Weinert Malbec 2006 - Argentineren -
.....info på polet her!
Hjemmelaget karamellpudding med krem og friske bær. Hjemmelaget karamellsaus.
Kaffe og sjokolade fra Valrhona.
....produktinfo her!
Diverse andre viner, linket mot polet:
Louis Pascal Signature Cahors Malbec 2012/13
Vajra Langhe Rosso 2011/12
Soler-Jovè Cava Brut Reserva
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar