tirsdag, mars 20, 2012

Fesil Meny 8 mars

Kokk: Morten Overgård Svendsen
Regi:  Bjørn Henry Møsth

Brød og olivenolje fra Castilla de Canena

Olivensnø og Olivensmør, molekylær gastronomi:

Hvitvin:
Ponte de Lima Adamado Vinho Verde 2010/11

Serrano Gran Reserva el Lingote de CasAlba
Jamon Iberico de Bellota,
Agustí Torelló Kripta Brut Nature 2006
Produsentens hjemmeside:
http://agustitorellomata.com

Mejillones y Chistorra -
Blåskjell med baskisk stekepølse
Rødvin:
Marqués de Riscal Reserva 2005/2006

Produsentens hjemmeside:
http://www.marquesderiscal.com/

Secreto Iberico de Bellota
Honning, sitron, syltede sukkererter, selleri
og jordskokkmos. Spansk løksaus
Se stykningdeler på Ibericogrisen hvor
secreto stykket er.....klikk her!
Rødvin:
Lagunilla Gran Reserva 2003


Oster:
Queso de Nata Cantabria, Rulo de Cabra
og Torta Extremena
Kvede, skogshonning og mandelflatbrød
Portvin:
Graham,s Late Bottled Vintage 2006
Informasjonsark fra Polet....klikk her!

Dessert:
Mørk og hvot sjokoladeganache med røde
appelsiner og aprikoser

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar