Kvilhaugen Gård
Aperitiff
Raimat, spansk Cava
art.nr.941 på polet
omtale i VG....klikk her
www.raimat.com
Hjemmebakt olivenbrød og
nypresset olivenolje fra:
Forrett 1- Tre klippfisk
Salat fra Viken Østre Gartneri
med klippfisk confit
Drikke
Quinta da Pedra Alvarinho 2004
Forrett 2 - Kremet potetsuppe
klippfisk, hvit trøffel, rømme,
lakserogn og extra virgin olivenolje
Sherry fino fra Fernando de Castilla
art.nr.10436 på polet
Forrett surprise
Jamon Iberico Bellota fra CasAlba
lagret i 40 mnd.....
............fortsatt sherry
Hovedrett
Grillet klippfisk med panchetta fra Iberico grisen,
Gratinert klippfisk med urteskorpe, asparges.
Brandad, klippfisk og mandelpotet i piquella
-bakt paprika- og zamara, mixed bakt paprika.
Drikke
Marqués de Murrieta Ygay Reserva 2001
art.nr.3609 på polet......VG sier
Ost
Selbu Blå + Ch.Septy 2000
art.nr.2803 på polet
Dessert
Sjokoladesufflé
kirsebærreduksjon og pasjonsfruktspuma
Drikke
Fernando de Castilla,
Antique Pedro Ximenez
art.nr.42900 på polet
Linker:
Den spanske nordmann - Jan Pettersen i Adressa
Gamvik Restaurant - Barcelona - Mark Kurlansky
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar