Vi har spist på Elgstua siden vi begynte å kjøre bil til Oslo i 1963. Det var alltid et høydepunkt. God mat, mye folk og god stemning, i det hele tatt....dette var det "ultimate sted" for å stoppe. Faktisk, satte det standarden for hva vår oppfatning av et rastested skulle være.
For et års tid siden var vi innom og opplevde en forskjell i servering av elgsteka. Det var ikke nyrørt tyttebær til steka, men ferdigkjøpt tyttebærsyltetøy.
Igår, 03 mai 2013, opplevde vi en elendig matkvalitet.
Elggryta smakte bare salt, her var ikke engang antydningen til buljongterningsmak. Elgkjøttet smakte som hvilket som helst storfekjøtt og soppen i gryta var hermetisert, antagelig First Price. Prisen, kr.210 nærmer seg omtrent det samme som en rett på en god restaurant koster, og vi er i en kafeteria.
Jeg døper om elggryta på Elgstua til "Blårussgryte" og kan garantere de nye eierne at jeg ikke skal sette mine ben der mer.
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar